Bli kåtere Skudeneshavn

Våt vagina sex chatrsk

våt vagina sex chatrsk

BLIR IKKE VÅT UNDER SEX: Mange kvinner sliter med å bli våte under sex. Hva skyldes det egentlig? Foto: Shutterstock / gpointstudio. Når en jente blir kåt, kjenner seg klar til å ha sex med noen og får de sammen med en partner, kan det være vanskelig å bli våt i skjeden. Har hatt problemer med våt skjede i noen år. Om jeg har samleie eller onanerer blir det så vått at jeg har ikke noe glede av sex lenger. våt vagina sex chatrsk

Videos

Vagina Dispatches: what you didn't learn in sex ed Når en jente blir kåt, kjenner seg klar til å ha sex med noen og får de sammen med en partner, kan det være vanskelig å bli våt i skjeden. Mange liker å stimulere klitoris når de onanerer eller har sex. Noen blir av ulike årsaker ikke våte nok i skjeden, og da kan små sår eller irritasjon i slimhinnen. Har hatt problemer med våt skjede i noen år. Om jeg har samleie eller onanerer blir det så vått at jeg har ikke noe glede av sex lenger.

Våt vagina sex chatrsk - Honningsvåg

Alle har forskjellig skjedekrans, og noen har en glatt jevn slimhinne, mens andre kan ha slimhinne som er mer buktet og nesten litt som små utvekster. Dette kan gi intense smerter i magen. Vet en ikke hvem en er som seksuell person og hva en ønsker å få ut av sex alene eller sammen med en partner, kan det være vanskelig å bli våt i skjeden. Etter overgangsalderen forsvinner det meste av østrogenproduksjonen. Når du er kåt vil skjeden bli lengre og mer åpen. Underlivet består av mange ulike deler som alle oppfyller forskjellige funksjoner. Øverst i skjeden kan de fleste kjenne en hard klump.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *