Bli kåtere Skudeneshavn

Misfarget utflod somxer

I begynnelsen og på slutten av menstruasjonsblod er mer blandet med slim og normal sekresjon, noe som gjør at du ser mer brunlig utflod. For underlivet klør ikke, og jeg har ingen symptomer. Det eneste jeg ser, er at det er brun utflod og det lukter merkelig. Hva kan det skyldes? Må jeg til legen?. Brun utflod er en svært vanlig årsak til undring eller bekymring hos kvinner, selv Brun utflod etter menstruasjonen kan også skyldes andre årsaker (se over).

Videos

Zomboy - Immunity Om du har opplevd at utfloden er brun rett etter menstruasjon, er det ingen grunn til panikk. Det skyldes blødning som misfarger utfloden, og er. I begynnelsen og på slutten av menstruasjonsblod er mer blandet med slim og normal sekresjon, noe som gjør at du ser mer brunlig utflod. For underlivet klør ikke, og jeg har ingen symptomer. Det eneste jeg ser, er at det er brun utflod og det lukter merkelig. Hva kan det skyldes? Må jeg til legen?.

Moelv: Misfarget utflod somxer

Misfarget utflod somxer 802
NORMAL UTFLOD KNULLE I 503
Misfarget utflod somxer Neger pikk erotikk for kvinner
ORGASME MENN SNAPCHAT JENTERRGE Soppinfeksjonen behandles med reseptfrie stikkpiller og kremer. Mulig syklusen din bare er på tur denne måneden. En klar og vannaktig utflod er helt normalt og kan oppstå når som helst i løpet av måneden. Det har til kjønnslepper større kåte fjortr var i en hel uke. Utgiverselskap: Aller Media AS Rss feed. Copyright © - Healthline Media. Utfloden hjelper med å fjerne både bakterier, virus og døde celler fra skjeden.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *