Bli kåtere Skudeneshavn

Bilderrge modne

For dere som kommer på julebordet på lørdag tar jeg med bildene Tar i mot kontant betaling den kvelden. Håper det er ok. Resten av dere. Bildet av de modne markjordbærene ble tatt søndag april Altså samme dag som vi våknet opp med at nysnøen lå hvit utover jordene. TO UKERS VENTING: Det vil fortsatt gå \en til to uker før multene er modne. Bildet er tatt søndag på myr like ved Kautokeino. Foto: Anton Dahl.

Videos

C dans l'air - qui gouverne le monde ? ( Bilderberg) Fotograf George Petropoulos gjør kunst ut av bamser. Bamser er vakre. Og de har aldri vært så vakre som når George Petropoulos tar bilde av. For dere som kommer på julebordet på lørdag tar jeg med bildene Tar i mot kontant betaling den kvelden. Håper det er ok. Resten av dere. TO UKERS VENTING: Det vil fortsatt gå \en til to uker før multene er modne. Bildet er tatt søndag på myr like ved Kautokeino. Foto: Anton Dahl.

Bilderrge modne - Brønnøysund dogging

Lette forgjeves etter skadd mann. Min konklusjon er at det ikke blir noe kronår, langt der i fra. Et par medlemmer fra Innset Fotoklubb var ute på fototur i helga. Disse multene blir spiseklare etter et par dager til i solen oppe ved Lille Hvitsteinvann. Der i solveggen ved en kraftstasjon kom vi over disse, ferske og modne markjordbær, forteller Arvid. Fra stiftelsen i har Skiforeningens formålsparagraf vært å arbeide for «utbredelse av ski-idrett og annet friluftsliv.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *